Utolsó kommentek

Száll a bálna a fészkére

Friss topikok

Linkblog

barneystinson3.jpgMa reggel, közvetlenül az ébredésem előtti pillanatban döbbentem rá arra, hogy még adós vagyok bizonyos ígéretek teljesítésével. Egyrészt megfogadtam, hogy folytatom a csajozási ismeretterjesztő sorozatomat, másrészt, és ez még fontosabb, használható praktikus tanácsokat is szerettem volna megosztani. Eddig túlzottan elmerültem a talán teljesen érdektelen elméleti fejtegetésekben, de ennek most hirtelen vége fog szakadni. Elég volt a mellédumálásból! Akik annak őszinte reményében kattintottak írásomra, hogy izmosodhatnak a nőcsábászat frontján, most jól jártak, mert következik a Lényeg!

Kedves Barátom, ha tényleg eleged van a magányból, akkor vedd szívedre a következő tanácsot:

NE LÉGY RONDA!

Ezt így egészében nyugodtan kimásolhatod valahova, lejegyezheted a noteszedbe, vagy beállíthatod háttérképnek. Fontos dologról van szó!

Mi van? Miért vágsz ilyen képet hozzá? Talán valami másra számítottál? Esetleg valami könnyebbre? Garantálom neked, hogy ez a legkönnyebben járható út és mindjárt megmondom miért.

Szó sincs arról, hogy a nőknél csak a külső számítana, vagy hogy ez lenne a legfontosabb szempont. Évikig vitatkozhatnánk a „tipikus” nő kívánságlistáján, de egyrészt nincs rá időnk, másrészt meg teljesen biztosra vehető, hogy ez a konkrét kritérium szerepelni fog a lapon, és még véletlenül sem a legvégén. Persze, itt olyan nőkre gondolok, akik maguk is adnak valamennyit a külsejükre. Neked inkább egy ilyen kell, ugye?

Hidd el, könnyebb leadni egy 20 kilós súlyfelesleget, mint humorérzéket, műveltséget vagy egy ragyogó személyiséget növeszteni. Hamarabb jön össze a formás bicepsz, mint az impozáns vezérigazgatói karrier egy közkedvelt vállalatnál. Gyorsabban tudod rendbe tenni a frizurádat, mint megtanulni jól táncolni vagy használni egy bugyi-nedvesítésre alkalmas hangszert. Még sorolhatnám, de szerintem lejött már a lényeg. Ha a külsőd optimalizálását sem vagy hajlandó\képes megoldani, akkor hogyan fogsz megbirkózni a többi kihívással? A genetika nyilván itt is határokat szab, de ha azokat még nem tapogattad ki, már az első lépésnél elbuktál. Egyáltalán hajlandó vagy bármilyen áldozatot hozni?

„Állj csak, lehet, hogy nem vagyok egy Adonisz, de…” Ok, lássuk! Minden bizonnyal már elkészítetted az előnyeid illetve erősségeid listáját. Ügyes. Akkor most törölj róla minden bejegyzést, ami olyan tulajdonságot tartalmaz, ami külső szemmel nem feltétlenül egyértelmű, és főleg azt, ami ha akár nyomokban is, de tartalmaz moralizálós elemeket! „Nem vagyok olyan bunkó seggfej, mint…” Ezt honnan tudod? Én elhiszem neked, hogy igyekezel jól viselkedni annak társaságában, akit ágyba szeretnél vinni, de ez önmagában még nem biztosít neked VIP belépőt, max lehetőséget arra, hogy sorba állj a jegyért. Valahol a végén. Tehát, törölj a listádról mindent, ami a vélt erkölcsi fölényedre vonatkozik. Ezek mind kérdésesek.

„Okos vagyok!” Nagyszerű! És mivel tudod ezt bizonyítani? Ha véletlenül az egyetemi diplomádra gondoltál, akkor ezt a pontot is nyugodtan törölheted. Tudod mit? Az egyszerűség kedvéért törölj mindent, hiszen ha eddig sem segítettek, akkor jó eséllyel a jövőben sem fognak! Játsszuk azt, hogy milyen új dolgokkal vagy hajlandó feltölteni a „mire vagyok jó” listádat. Milyen irányokban tervezed fejleszteni önmagadat?

Én elsőre a külsőt javasoltam, de az neked nem tetszett. Lehet, hogy azért, mert már így is rohadt jól nézel ki, de a siker még rejtélyesen várat magára. Vizsgáljuk meg ezt a lehetőséget. Mi lehet itt a gond? Talán valahol a Szahara közepén laksz, egyedül egy barlangban és a környéken egyetlen nő sem él, aki előtt demonstrálhatnád vagányságodat? Ebben az esetben kézenfekvő a megoldás: ne lakj valahol a Szahara közepén, egyedül egy barlangban, úgy hogy egyetlen nő se éljen a környékeden. Csekély annak a valószínűsége, hogy álmaid múzsája expedíciót szervezzen felkutatásodra.

Lehet, hogy jóképűséged ellenére, szinte naponta hallod a következő lesújtó szavakat: „Pusztulj mellőlem seggfej!” Nos, ez általában azért történik, mert valóban egy elviselhetetlen seggfej vagy. És az is fogsz maradni. A seggfej esszenciális tulajdonsága, hogy nem hajlandó változni. Game over!

„Há! A nők pont a seggfejekért rajonganak! Ezt elkúrtad!” Nem egészen. Ha létezik egy olyan tévhit, amelynek kiirtása évezredekkel vinné előre az emberiség szellemi fejlődését, akkor ez az. Bármit is állítson a TV vagy a mozi, az antiszociális viselkedés nem működik afrodiziákumként! Tény, hogy sokszor látunk vonzó nőket bunkó macsók szájához tapadva, de ez nem azért történik, mert tahóság szexi lenne. Pont fordítva van: az alapból szexi barbár megengedheti magának, hogy időnkét szétvandálkodja a várost. A nők ennek ellenére ágyukba fogadják, de közben reménykednek, hogy kedvenc vademberük másnap reggel nem horogütéssel ébreszti őket. Itt lehetne a te hatalmas lehetőséged: ellenállhatatlanul vonzó vagy, de mégis tisztelettudóan bánsz a csajokkal! Készen állsz erre a forradalmi újításra?

Ha komolyan azt képzeled, hogy azért nincs sikered a nők körében, mert nem vagy egy gátlástalan seggfej, akkor gratulálok: egy gátlásos seggfej vagy! És mint láthatod, a seggfejség nem segített rajtad. Próbálj lemondani róla.

 

Mielőtt visszavonulnék a barlangomba, összefoglalom ennek a sorozatnak a fő üzenetét:

Ne trükkökkel próbálj becsajozni. Ne kritizáld azokat, akik visszautasítanak. Lásd be, hogy hozzád hasonlóan a kiszemeltednek is vannak elvárásai. Ez azt jelenti, hogy kénytelen leszel fejlődni, külsőleg és belsőleg egyaránt. Ennek a fejlődésnek az egyik hasznos velejárója, hogy nyersz vele egy megalapozott önbizalmat, ami jelentősen megkönnyítheti az ismerkedésnek az első kritikus pillanatait.

Ennyi.

Címkék: vélemény nők megmondás csajozás csajozási tippek

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veldryn.blog.hu/api/trackback/id/tr856170700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sólyom Ági 2014.05.16. 09:55:26

Ennek a bejegyzésnek halkan, de odaadóan rajongója lettem. Átvehetem a blogomba? Természetesen a Te neveddel, eredeti címmel.

Begérke 2014.05.16. 10:59:48

Ez tényleg így van! Ez a nagy büdös valóság :-)

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2014.05.16. 13:16:03

lol

köszönöm jót szórakoztam

Sólyom Ági 2014.05.17. 09:35:51

Köszönöm! Megtörtént :)

Néni 2014.05.18. 18:08:15

Szuper az írás!
Ezer gratula a férfiolvasóid megmentéséért!
Egyébként mindezek a nőkre vonatkoztatva is igazak. Ajánlom a témát, szívesen olvasnám róla a gondolataidat!

Vel 2014.05.18. 18:14:05

már készül is :)

Gyöngyhalászlány 2015.03.14. 22:33:25

Igazán írhatna valami újat is mostmár, mert azóta frissülhetett a téma szakirodalma is. :)

Kukucsi 2015.03.14. 22:44:54

Erdekes es konstruktiv gondolatok.DE...mi van akkor,ha a rosszfiut azert valasztjak a lanyok,mert remenykednek,hogy megvaltoztathatjak?(persze,hogy ez nagyjabol lehetetlen kuldetes :)))Mi van a tisztesseges ferfias pasik es a tisztesseges papucs pasik kategoriajaval?:)

Vel 2015.03.21. 14:23:51

@Kukucsi:

A rosszfiút nem a rosszaságáért választják, hanem annak ellenére. Az más kérdés, hogy önigazolásképpen még el is hiszik maguknak, hogy tényleg és őszintén bejön nekik az illető sötét oldala. A hit, ami ezt a rendszert működteti (és megmagyarázza „A szürke 50 árnyalatának” hatalmas sikerét) a következő: a nők úgy gondolják, hogy a férfi „rosszasága” csupán egy álca, amit odaadó munkával le lehet kaparni az arcáról. Ez részben azért van, mert nőként megszokták, hogy folyamatosan szerepeket kell játsszanak és az igazi arcukat szinte soha sem mutathatják meg a világnak. Így nem meglepő, ha a jóképű de „kissé” alpári és durva sármőr mögött látni vélik az „érzékeny és sebzett lelket”, amit gyógyítani lehet a szerelemmel. Ez viszont csak tipikus vágyvezérelt gondolkodás. A nőkkel ellentétben mi férfiak másfajta szerepeket játszunk és a rosszaság színlelése nem része a repertoárnak. Aki következetesen seggfejként viselkedik, az rendszerint az is. Nincs alatta egy „érzékenyebb” réteg, ahová le lehetne ásni. Ő tényleg ilyen, nem játssza meg. Következésképpen nem is lehet gyógyítani. Ha így is mindent megkapott, akkor miért változna? Az agresszió számára a domináns, nyerő stratégia, ami mellett a végsőkig ki fog tartani. És akkor lapozhatunk a „Családon belüli erőszak” fejezethez.

Vel 2015.03.21. 14:44:15

@Kukucsi:
Azt nem tudom, hogy jelen esetben pontosan mit takarhat a „tisztességes férfias” kategória, mert nyilván mindenki másként határozná meg ezeket a fogalmakat, de az biztos, hogy a „papucsok” rendszerint rosszul járnak. A rosszfiúkkal ellentétben ők nem hiszik el magukról, hogy így-is úgy-is bárkit megkaphatnak, ezért hajlamosak elviselni egy zsarnokoskodó nőt, aki rendszerint konyhai eszközként vagy érzelmi boksz-zsákként tekint rájuk. Bizonyos szempontból és fordított szerepekkel ez azonos az előbbi esettel, de hasonlóképpen tragikus eredményeket szül. A jó kapcsolatokhoz elengedhetetlenül szükséges annak a tudata, hogy a másiknak bizony vannak még egyéb lehetőségei is és nem valamilyen kényszerből van velem. Szóval, kell egy hatalmi egyensúly. :)
süti beállítások módosítása